Alexandra Dogaru

Alexandra Dogaru

– Dansator –

Și-a încheiat Studiile de Balet la Liceul de Coregrafie “Floria Capsalli” și apoi a absolvit Universitatea de Arta Teatrală și Cinematografică “I.L.Caragiale”, secția Coregrafie la clasa prof. univ. Raluca Ianegic. Masterul în Management educațional l-a urmat la Universitatea Creștină “Dimitrie Cantemir”.

Și-a început activitatea la Opera Națională din București continuând timp de 9 ani la Opera Comică pentru copii. Câteva dintre spectacolele în care a dansat roluri solistice  sunt: Fetița cu chibrituri, Pygmalion, Oblio, Frumoasa din pădurea adormită, Peter Pan, Don Quijote, Mirandolina, Cenușăreasa și Hapciu în Re Major.

În prezent este Profesor de Balet și Dans Modern la Școala de Balet, Dans Modern, Actorie și Muzică DansAct Studio.

La Teatrul Stela Popescu o puteți vedea în rolurile: Țup în spectacolul pentru copii Lampio și grăuntele de lumină de Victoria Pătrașcu (regia Tony Adam), Sora Vitregă în spectacolul pentru copii Revolta poveștilor de Sînziana Popescu (regia Tony Adam), Floare în spectacolul Micul Prinț după Antoine de Saint Exupèry (regia Ioana Macarie), Înger în spectacolul Hoțul de mărgăritare de Valeriu Anania (regia Amalia Ciolan), Mimi în spectacolul Femeia, eterna poveste de Ema Stere (regia Atilla Vizauer) și Jucător în spectacolul Barbă albastră după Max Frisch (regia Alexander Hausvater).

La Teatrul Stela Popescu poate fi urmărită în:

IMPORTANT

Dragi spectatori,

Având în vedere reglementările legale în vigoare cu toate modificările la zi, desfășurarea activității cu publicul în cadrul Teatrului Stela Popescu se face în condiții speciale:

Sala de spectacol va fi utilizată la capacitatea maximă admisă de dispozițiile legale în vigoare la data desfășurării evenimentului, purtarea măștii de protecție este obligatorie, iar participarea în public este permisă doar persoanelor care prezintă certicatul verde dovedind că:

  • sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;
  • se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2

Obligațiile spectatorilor privind măsurile pentru prevenirea contaminării cu SARS-CoV-2:

  • Prezentarea la sala de spectacol / locație cu minim 30 de minute înainte de începerea evenimentului, pentru a putea respecta regulile de acces.
  • Purtarea măștii (medicală/nonmedicală) este obligatorie pe toată durata evenimentului! Pentru a oferi o protecție eficientă, este necesar ca masca să acopere gura și nasul.
    Atenție! Teatrul și personalul acestuia își rezervă dreptul de a efectua un triaj observațional și de a nu permite accesul persoanelor care prezintă simptome de infecție respiratorie (tuse, strănut, rinoree).
  • Dezinfectarea mâinilor cu dezinfectant avizat pe bază de alcool care va fi pus la dispoziție de către organizator la intrarea în sală/spațiul de spectacol.
  • Termoscanarea este efectuată obligatoriu de către personalul teatrului. Persoanele care refuză să le fie verificată temperatura și cele care după termoscanări repetate înregistrează o temperatură de peste 37.3°C, nu vor avea acces în teatru/locația de spectacol.
  • Respectarea distanțării de minimum 1.5 m între persoane – de la intrarea în locația de spectacol, la toalete precum și la ieșirea din sală/spațiu.