Ana Maria Ivan

Ana Maria Ivan

– Actriță –

A absolvit Universitatea Naționala de Artă teatrală și Cinematografică “I.L.Caragiale” la clasa conf. univ. dr. Doru Ana și în anul 2017 a încheiat Masterul la clasa  prof. univ. dr. Tania Filip. A obținut Premiul pentru cea mai bună actriță în rol secundar la Gala Absolvenților (2017) pentru rolurile Eponine din Mizerabilii, adaptare dupa ,,Les Misérables” Musical de Claude Michel Schönberg și Alain Boublil după romanul omonim al lui Victor Hugo și pentru rolul Zinaida Savisna din Ivanov de A.P. Cehov.

A participat la Workshopurile susținute de Tufan Imamutdinov (Teatrul Rus), Radu Penciulescu (Teatrul lui Cehov), Florin Vidamski (Universul lui Cehov) și Claudia Hanghiuc (Tehnică vocală). În 2019 a debutat și în cinematografie în filmul Heidi – regia Cătălin Mitulescu.

Își compune melodii la chitară și este atrasă de stilul musical. Spectacolele de musical în care a participat sunt Danseaza liber (Footloose – Teatrul Metropolis), Sunetul muzicii (Opera Comică pentru copii), We will rock you (Sala Palatului) și School of rock (Opera comica pentru copii).

La Teatrul Stela Popescu o puteți vedea în rolul Marie în spectacolul Femeia, eterna poveste de Ema Stere (regia Attila Vizauer), Lucia în spectacolul Ceapa de Aldo Nicolaj (regia Dan Tudor), Dna Bickel și Chelnărița în spectacolul Barbă albastră după Max Frisch (regia Alexander Hausvater) și Clarice în spectacolul Dragostea celor trei portocale, după o schiță de Carlo Gozzi (regia Michele Modesto Casarin).

La Teatrul Stela Popescu poate fi urmărită în:

IMPORTANT

Dragi spectatori,

Având în vedere reglementările legale în vigoare cu toate modificările la zi, desfășurarea activității cu publicul în cadrul Teatrului Stela Popescu se face în condiții speciale:

Sala de spectacol va fi utilizată la capacitatea maximă admisă de dispozițiile legale în vigoare la data desfășurării evenimentului, purtarea măștii de protecție este obligatorie, iar participarea în public este permisă doar persoanelor care prezintă certicatul verde dovedind că:

  • sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;
  • se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2

Obligațiile spectatorilor privind măsurile pentru prevenirea contaminării cu SARS-CoV-2:

  • Prezentarea la sala de spectacol / locație cu minim 30 de minute înainte de începerea evenimentului, pentru a putea respecta regulile de acces.
  • Purtarea măștii (medicală/nonmedicală) este obligatorie pe toată durata evenimentului! Pentru a oferi o protecție eficientă, este necesar ca masca să acopere gura și nasul.
    Atenție! Teatrul și personalul acestuia își rezervă dreptul de a efectua un triaj observațional și de a nu permite accesul persoanelor care prezintă simptome de infecție respiratorie (tuse, strănut, rinoree).
  • Dezinfectarea mâinilor cu dezinfectant avizat pe bază de alcool care va fi pus la dispoziție de către organizator la intrarea în sală/spațiul de spectacol.
  • Termoscanarea este efectuată obligatoriu de către personalul teatrului. Persoanele care refuză să le fie verificată temperatura și cele care după termoscanări repetate înregistrează o temperatură de peste 37.3°C, nu vor avea acces în teatru/locația de spectacol.
  • Respectarea distanțării de minimum 1.5 m între persoane – de la intrarea în locația de spectacol, la toalete precum și la ieșirea din sală/spațiu.