Andrei Dogaru

Andrei Dogaru

– Dansator –

Și-a încheiat Studiile de Balet la Liceul de Coregrafie “Floria Capsalli”, a absolvit cursurile de Marketing la Universitatea Creștină “Dimitrie Cantemir” apoi Masterul la  specializarea Managementul și gestionarea fondurilor europene.

A fost angajat al Operei Comice pentru copii unde a coordonat și departamentul de Balet iar câteva dintre spectacolele în care a dansat sunt: Frumoasa din pădurea adormită, Oblio, Peter Pan, Albă ca zăpadă, Don Quijote, Fetița cu chibrituri, Flautul fermecat și Pygmalion.

Colaborează cu Teatrul de Revistă  “Constantin Tănase” în spectacolele: O scrisoare pierdută, Veselia nu-i în criză, Viva Revista, O premieră furtunoasă și E spectacol în oraș. Lucrează ca profesor de Dans Modern în cadrul DansAct Studio și este angajat în funcția de Referent de Specialitate la Teatrul Ambasadorii din București .

Colaborează cu Teatrul Stela Popescu din anul 2016 și îl puteți vedea în rolurile:  Spot în spectacolul pentru copii Lampio și grăuntele de lumină de Victoria Pătrașcu (regia Tony Adam), Șarpele în spectacolul pentru copii Micul Prinț după Antoine de Saint Exupèry (regia Ioana Macarie), Măgarul în spectacolul pentru copii Revolta poveștilor de Sînziana Popescu (regia Tony Adam), Înger în spectacolul Hoțul de mărgăritare de Valeriu Anania (regia Amalia Ciolan), Colonelul Ștefănescu în spectacolul Femeia, eterna poveste de Ema Stere (regia Atilla Vizauer), Câinele și Pulcinella în spectacolul Dragostea celor trei portocale după o schiță de Carlo Gozzi (regia Michele Modesto Casarin) și Jucător în spectacolul Barbă albastră după Max Frisch (regia Alexander Hausvater).

La Teatrul Stela Popescu poate fi urmărit în:

IMPORTANT

Dragi spectatori,

Având în vedere reglementările legale în vigoare cu toate modificările la zi, desfășurarea activității cu publicul în cadrul Teatrului Stela Popescu se face în condiții speciale:

Sala de spectacol va fi utilizată la capacitatea maximă admisă de dispozițiile legale în vigoare la data desfășurării evenimentului, purtarea măștii de protecție este obligatorie, iar participarea în public este permisă doar persoanelor care prezintă certicatul verde dovedind că:

  • sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;
  • se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2

Obligațiile spectatorilor privind măsurile pentru prevenirea contaminării cu SARS-CoV-2:

  • Prezentarea la sala de spectacol / locație cu minim 30 de minute înainte de începerea evenimentului, pentru a putea respecta regulile de acces.
  • Purtarea măștii (medicală/nonmedicală) este obligatorie pe toată durata evenimentului! Pentru a oferi o protecție eficientă, este necesar ca masca să acopere gura și nasul.
    Atenție! Teatrul și personalul acestuia își rezervă dreptul de a efectua un triaj observațional și de a nu permite accesul persoanelor care prezintă simptome de infecție respiratorie (tuse, strănut, rinoree).
  • Dezinfectarea mâinilor cu dezinfectant avizat pe bază de alcool care va fi pus la dispoziție de către organizator la intrarea în sală/spațiul de spectacol.
  • Termoscanarea este efectuată obligatoriu de către personalul teatrului. Persoanele care refuză să le fie verificată temperatura și cele care după termoscanări repetate înregistrează o temperatură de peste 37.3°C, nu vor avea acces în teatru/locația de spectacol.
  • Respectarea distanțării de minimum 1.5 m între persoane – de la intrarea în locația de spectacol, la toalete precum și la ieșirea din sală/spațiu.