Cătălin Frăsinescu

Cătălin Frăsinescu

– Actor –

A absolvit Universitatea “Spiru Haret” la clasa prof. univ. dr. Sanda Manu în anul 2011. A participat la workshopuri la Workcenter of Jerzy Grotowski and Thomas Richards (în 2005 și 2011).

În teatru a lucrat cu Cătălin Naum (Generalul în Schimb de prizonieri de Ștefan Mitroi), David Schwartz (Polițistul în Butoiul cu praf de pușcă de Dejan Dukovski), Beatrice Rancea (Ernst Ludwig în Cabaret de John Kander și Fred Ebb), Andreea Vălean (Povestitor în Ciorica, poveste populară), Cosmin Crețu (File în Omul care aduce ploaia de Richard Nash), Emil Gaju (Michel Vallon în Zeul Măcelului de Yasmina Reza), Attila Vizauer (Satul Paralel, scenariul aparține Grupului Distractis) și Mihaela Rădescu (Chiriac în Neapărat Caragiale după I.L. Caragiale). În televiziune, a jucat în serialele: La Bloc, La Servici, Anticamera, Inimă de țigan și Lecții de viață, toate la Pro TV.

La Teatrul Stela Popescu îl puteți vedea în rolurile: Mimo Rasi în spectacolul Ceapa de Aldo Nicolaj (regia Dan Tudor), Aviatorul în spectacolul pentru copii Micul Prinț după Antoine de Saint Exupèry (regia Ioana Macarie), Făt – Frumos și Vrăjitorul din Oz în spectacolul pentru copii Revolta poveștilor de Sînziana Popescu (regia Tony Adam), Critias în spectacolul Hoțul de mărgăritare de Valeriu Anania (regia Amalia Ciolan)  și Avocatul apărării, Pfeiffer și Stocker în spectacolul Barbă albastră după Max Frisch (regia Alexander Hausvater).

La Teatrul Stela Popescu poate fi urmărit în:

IMPORTANT

Dragi spectatori,

Având în vedere reglementările legale în vigoare cu toate modificările la zi, desfășurarea activității cu publicul în cadrul Teatrului Stela Popescu se face în condiții speciale:

Sala de spectacol va fi utilizată la capacitatea maximă admisă de dispozițiile legale în vigoare la data desfășurării evenimentului, purtarea măștii de protecție este obligatorie, iar participarea în public este permisă doar persoanelor care prezintă certicatul verde dovedind că:

  • sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;
  • se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2

Obligațiile spectatorilor privind măsurile pentru prevenirea contaminării cu SARS-CoV-2:

  • Prezentarea la sala de spectacol / locație cu minim 30 de minute înainte de începerea evenimentului, pentru a putea respecta regulile de acces.
  • Purtarea măștii (medicală/nonmedicală) este obligatorie pe toată durata evenimentului! Pentru a oferi o protecție eficientă, este necesar ca masca să acopere gura și nasul.
    Atenție! Teatrul și personalul acestuia își rezervă dreptul de a efectua un triaj observațional și de a nu permite accesul persoanelor care prezintă simptome de infecție respiratorie (tuse, strănut, rinoree).
  • Dezinfectarea mâinilor cu dezinfectant avizat pe bază de alcool care va fi pus la dispoziție de către organizator la intrarea în sală/spațiul de spectacol.
  • Termoscanarea este efectuată obligatoriu de către personalul teatrului. Persoanele care refuză să le fie verificată temperatura și cele care după termoscanări repetate înregistrează o temperatură de peste 37.3°C, nu vor avea acces în teatru/locația de spectacol.
  • Respectarea distanțării de minimum 1.5 m între persoane – de la intrarea în locația de spectacol, la toalete precum și la ieșirea din sală/spațiu.