Cristian Neacșu

Cristian Neacșu

– Actor –

A absolvit Universitatea “Hyperion” în anul 2010 la clasa Prof. Univ. Maia Morgenstern și Asist. Univ Amalia Ciolan. Și-a început activitatea la teatrul Podul cu rolurile Vladimir în Așteptându-l pe Godot de Samuel Beckett, Domnul Martin în Cântăreața cheală de Eugen Ionescu și Menajera în Lecția de Eugen Ionescu, toate în regia Cristinei Bilciu.

A fost actor colaborator al Teatrului Masca unde a jucat în spectacolele: Comedianții, Neguțătoarea din Veneția, Când dragostea poartă pâslari și Regele Cerb de Carlo Gozzi, toate în regia lui Michele Modesto Casarin și în spectacolele: Vicleniile lui Scapino după Molière,  Militarul fanfaron de Plaut, Flecărerile femeilor de Molière și musicalul Acul Cumetrei Gurton de W. Stevenson, toate în regia lui Mihai Mălaimare.

Alte colaborări importante au fost în rolurile Polițistul în Magicianul din Lublin de I. Bashevis Singer, în regia Cătălinei Buzoianu și Abel în Jocul vieții și al morții în deșertul de cenușă de Eugen Lovinescu, în regia Amaliei Ciolan.

In prezent, își completează activitatea în domeniul artistic și în afara scenei fiind Regizor de dublaj pe proiect la Audio Design Digital Art.

La Teatrul Stela Popescu îl puteți vedea în rolurile: Eliabar în spectacolul Hoțul de mărgăritare de Valeriu Anania (regia Amalia Ciolan),  Hansel în spectacolul pentru copii Revolta poveștilor de Sînziana Popescu (regia Tony Adam), Pavel în spectacolul Femeia, eterna poveste de Ema Stere (regia Atilla Vizauer) și Fiul și Egon în spectacolul Barbă albastră după Max Frisch (regia Alexander Hausvater).

La Teatrul Stela Popescu poate fi urmărit în:

IMPORTANT

Dragi spectatori,

Având în vedere reglementările legale în vigoare cu toate modificările la zi, desfășurarea activității cu publicul în cadrul Teatrului Stela Popescu se face în condiții speciale:

Sala de spectacol va fi utilizată la capacitatea maximă admisă de dispozițiile legale în vigoare la data desfășurării evenimentului, purtarea măștii de protecție este obligatorie, iar participarea în public este permisă doar persoanelor care prezintă certicatul verde dovedind că:

  • sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;
  • se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2

Obligațiile spectatorilor privind măsurile pentru prevenirea contaminării cu SARS-CoV-2:

  • Prezentarea la sala de spectacol / locație cu minim 30 de minute înainte de începerea evenimentului, pentru a putea respecta regulile de acces.
  • Purtarea măștii (medicală/nonmedicală) este obligatorie pe toată durata evenimentului! Pentru a oferi o protecție eficientă, este necesar ca masca să acopere gura și nasul.
    Atenție! Teatrul și personalul acestuia își rezervă dreptul de a efectua un triaj observațional și de a nu permite accesul persoanelor care prezintă simptome de infecție respiratorie (tuse, strănut, rinoree).
  • Dezinfectarea mâinilor cu dezinfectant avizat pe bază de alcool care va fi pus la dispoziție de către organizator la intrarea în sală/spațiul de spectacol.
  • Termoscanarea este efectuată obligatoriu de către personalul teatrului. Persoanele care refuză să le fie verificată temperatura și cele care după termoscanări repetate înregistrează o temperatură de peste 37.3°C, nu vor avea acces în teatru/locația de spectacol.
  • Respectarea distanțării de minimum 1.5 m între persoane – de la intrarea în locația de spectacol, la toalete precum și la ieșirea din sală/spațiu.