Silvia Maurițiu

Silvia Maurițiu

– Dansator –

A absolvit Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică” I.L.Caragiale”, secția Coregrafie la clasa lect. univ. dr. Elena Zamfirescu și studii Master la Universitatea București, facultatea de Filozofie (catedra Unesco) la specializarea Management Intercultural.

A obținut locul 1 la concursul internațional ESDU Dance Star, locul 5 la Youth American Grand Prix, locul 1 la Dance World Cup și trofeul Tânăra Speranță, toate premiile fiind acordate la sectiunea Dans Contemporan.

În prezent este și Profesor de Dans Clasic și Contemporan la Școala de Arte din București.

Colaborează cu Teatrul Stela Popescu din anul 2016 și o puteți vedea în rolurile: Jucător în spectacolul Barbă Albastră după Max Frisch (regia Alexander Hausvater), Înger în spectacolul Hoțul de mărgăritare de Valeriu Anania (regia Amalia Ciolan), Silvie în spectacolul Femeia, eterna poveste de Ema Stere (regia Atilla Vizauer), Sora Vitregă în spectacolul pentru copii Revolta poveștilor de Sînziana Popescu (regia Tony Adam), Zdup în spectacolul pentru copii Lampio și grăuntele de lumină de Victoria Pătrașcu (regia Tony Adam), Floarea în spectacolul pentru copii Micul Prinț după Antoine de Saint Exupèry (regia Ioana Macarie) și Prințesa Margherita și Pulcinella în spectacolul Dragostea celor trei portocale după o schiță de Carlo Gozzi (regia Michele Modesto Casarin).

La Teatrul Stela Popescu poate fi urmărită în:

IMPORTANT

Dragi spectatori,

Având în vedere reglementările legale în vigoare cu toate modificările la zi, desfășurarea activității cu publicul în cadrul Teatrului Stela Popescu se face în condiții speciale:

Sala de spectacol va fi utilizată la capacitatea maximă admisă de dispozițiile legale în vigoare la data desfășurării evenimentului, purtarea măștii de protecție este obligatorie, iar participarea în public este permisă doar persoanelor care prezintă certicatul verde dovedind că:

  • sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;
  • se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2

Obligațiile spectatorilor privind măsurile pentru prevenirea contaminării cu SARS-CoV-2:

  • Prezentarea la sala de spectacol / locație cu minim 30 de minute înainte de începerea evenimentului, pentru a putea respecta regulile de acces.
  • Purtarea măștii (medicală/nonmedicală) este obligatorie pe toată durata evenimentului! Pentru a oferi o protecție eficientă, este necesar ca masca să acopere gura și nasul.
    Atenție! Teatrul și personalul acestuia își rezervă dreptul de a efectua un triaj observațional și de a nu permite accesul persoanelor care prezintă simptome de infecție respiratorie (tuse, strănut, rinoree).
  • Dezinfectarea mâinilor cu dezinfectant avizat pe bază de alcool care va fi pus la dispoziție de către organizator la intrarea în sală/spațiul de spectacol.
  • Termoscanarea este efectuată obligatoriu de către personalul teatrului. Persoanele care refuză să le fie verificată temperatura și cele care după termoscanări repetate înregistrează o temperatură de peste 37.3°C, nu vor avea acces în teatru/locația de spectacol.
  • Respectarea distanțării de minimum 1.5 m între persoane – de la intrarea în locația de spectacol, la toalete precum și la ieșirea din sală/spațiu.