Sorin Aurel Sandu

Sorin Aurel Sandu

– Actor –

A absolvit Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică “I.L.Caragiale” în anul 2005 iar Masterul în 2007, ambele la clasa Prof. univ. Gelu Colceag. Cu Teatrul Masca a avut o colaborare de 10 ani. Spectacolele: Gemenii de C. Goldoni (regia M. M. Casarin), Venexiana (scenariul și regia M. M. Casarin) și spectacolele în regia lui  Mihai Mălaimare: Vicleniile lui Scapino, după Moliere, Slugă la doi stăpâni de Carlo Goldoni, musicalul Acul cumetrei Gurton de W. Stevenson și Oglinda după Briusov, sunt doar câteva din piesele în care a jucat.

A colaborat cu Teatrul Tudor Vianu în spectacolele: Omul care aduce ploaia de Richard Nash (regia Cosmin Crețu), Trei frați gemeni venețieni de Antonio Matiuzzi Collalto (regia Mircea Crețu) și în musicalul Bună seara, domnule Wilde, după “Ce înseamnă să fii Onest”, de Oscar Wilde (regia Felix Crainicu).

În calitate de membru fondator al Companiei de Teatru AMPHITHEATRROM a regizat și a jucat în spectacolele Cerere în căsătorie de A.P.Cehov și O noapte furtunoasă de I.L.Caragiale (în limba rromani). De altfel, actorul a tradus și adaptat în limba rromani piesa O noapte furtunoasă de I.L. Caragiale, sub titlul „Jekh răt lisiame”, carte apărută în ediție bilingvă rromani-română la Ed. Vanemonde în 2012.

Este autorul cărților de poezii Transgresiune și Sete de rotundul vremii – gânduri din caietul galben și prezintă emisiunea Din viața romilor pe postul Național TV.

La Teatrul Stela Popescu îl puteți vedea în rolurile: Oreste în spectacolul Ceapa de Aldo Nicolaj (regia Dan Tudor), Lupul în spectacolul pentru copii Revolta poveștilor de Sînziana Popescu (regia Tony Adam), Fanuel în spectacolul Hoțul de mărgăritare de Valeriu Anania (regia Amalia Ciolan), Monsieur Jaque în spectacolul Femeia, eterna poveste de Ema Stere (regia Attila Vizauer), Dl. Bickel și Dl. Zogg în spectacolul Barbă albastră după Max Frisch (regia Alexander Hausvater) și Regele Silvio în spectacolul Dragostea celor trei portocale, după o schița de Carlo Gozzi (regia Michele Modesto Casarin).

La Teatrul Stela Popescu poate fi urmărit în:

IMPORTANT

Dragi spectatori,

Având în vedere reglementările legale în vigoare cu toate modificările la zi, desfășurarea activității cu publicul în cadrul Teatrului Stela Popescu se face în condiții speciale:

Sala de spectacol va fi utilizată la capacitatea maximă admisă de dispozițiile legale în vigoare la data desfășurării evenimentului, purtarea măștii de protecție este obligatorie, iar participarea în public este permisă doar persoanelor care prezintă certicatul verde dovedind că:

  • sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;
  • se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2

Obligațiile spectatorilor privind măsurile pentru prevenirea contaminării cu SARS-CoV-2:

  • Prezentarea la sala de spectacol / locație cu minim 30 de minute înainte de începerea evenimentului, pentru a putea respecta regulile de acces.
  • Purtarea măștii (medicală/nonmedicală) este obligatorie pe toată durata evenimentului! Pentru a oferi o protecție eficientă, este necesar ca masca să acopere gura și nasul.
    Atenție! Teatrul și personalul acestuia își rezervă dreptul de a efectua un triaj observațional și de a nu permite accesul persoanelor care prezintă simptome de infecție respiratorie (tuse, strănut, rinoree).
  • Dezinfectarea mâinilor cu dezinfectant avizat pe bază de alcool care va fi pus la dispoziție de către organizator la intrarea în sală/spațiul de spectacol.
  • Termoscanarea este efectuată obligatoriu de către personalul teatrului. Persoanele care refuză să le fie verificată temperatura și cele care după termoscanări repetate înregistrează o temperatură de peste 37.3°C, nu vor avea acces în teatru/locația de spectacol.
  • Respectarea distanțării de minimum 1.5 m între persoane – de la intrarea în locația de spectacol, la toalete precum și la ieșirea din sală/spațiu.