Irina Cărămizaru

Irina Cărămizaru

– Actriță –

A terminat Liceul de Muzica “Dinu Lipatti” la specializarea vioara și pian. A absolvit Universitatea Naționala de Artă Teatrală și Cinematografică “I.L.Caragiale” la clasa prof. univ. Mircea Rusu, coordonator de an prof. univ. Doru Ana și Masterul la clasa prof. Gelu Colceag și prof. univ. dr. Liviu Lucaci. Rolurile în spectacolele de licență au fost: Rowena în Biloxi Blues de Neil Simon, în regia lui Mircea Rusu și Irene în Oferta de serviciu de Lia Bugnar, în regia lui Doru Ana. Rolurile în care s-a evidențiat la Master au fost Rosalinda în Cum vă place de W. Shakespeare, în regia lui Liviu Lucaci și Velma Kelly în musicalul Chicago de John Kander și Fred Ebb, în regia lui Gelu Colceag.  De altfel pentru acest rol (Velma Kelly) a fost premiată în cadrul Galei absolvenților cu Premiul pentru Cea mai bună actriță în rol principal.

A continuat o colaborare cu Rodica Popescu Bitănescu (regie și dramaturgie) pentru spectacolele: Viață de cimitir, Încă-i bine, Interesul poartă fesul și Triunghiul femeilor. Printre spectacolele importante mai putem menționa: Cele două orfeline de Adolphe Philippe d’Ennery în regia lui George Ivașcu, D’ale carnavalului de I.L. Caragiale în regia lui Alexandru Jitea, Cum se cuceresc femeile de Woody Allen, în regia lui Liviu Lucaci, Livada de vișini de A.P. Cehov, în regia lui Gelu Colceag și Tania Filip și Coriolanus de W. Shakespeare în regia lui Alexandru Darie.

La Teatrul Stela Popescu o puteți vedea în rolurile:  Liza în spectacolul Ceapa de Aldo Nicolaj (regia Dan Tudor), Gretel în spectacolul pentru copii Revolta poveștilor de Sînziana Popescu (regia Tony Adam), Zăna Viselor în spectacolul pentru copii Lampio și grăuntele de lumină de Victoria Pătrașcu (regia Tony Adam),  domișoara Dorothee în Femeia, eterna poveste de Ema Stere (regia Atilla Vizauer) și Asistenta, dra. Schlegel și dna. Hopfer în spectacolul Barbă albastră după Max Frisch (regia Alexander Hausvater).

La Teatrul Stela Popescu poate fi urmărită în:

IMPORTANT

Dragi spectatori,

Având în vedere reglementările legale în vigoare cu toate modificările la zi, desfășurarea activității cu publicul în cadrul Teatrului Stela Popescu se face în condiții speciale:

Sala de spectacol va fi utilizată la capacitatea maximă admisă de dispozițiile legale în vigoare la data desfășurării evenimentului, purtarea măștii de protecție este obligatorie, iar participarea în public este permisă doar persoanelor care prezintă certicatul verde dovedind că:

  • sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;
  • se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2

Obligațiile spectatorilor privind măsurile pentru prevenirea contaminării cu SARS-CoV-2:

  • Prezentarea la sala de spectacol / locație cu minim 30 de minute înainte de începerea evenimentului, pentru a putea respecta regulile de acces.
  • Purtarea măștii (medicală/nonmedicală) este obligatorie pe toată durata evenimentului! Pentru a oferi o protecție eficientă, este necesar ca masca să acopere gura și nasul.
    Atenție! Teatrul și personalul acestuia își rezervă dreptul de a efectua un triaj observațional și de a nu permite accesul persoanelor care prezintă simptome de infecție respiratorie (tuse, strănut, rinoree).
  • Dezinfectarea mâinilor cu dezinfectant avizat pe bază de alcool care va fi pus la dispoziție de către organizator la intrarea în sală/spațiul de spectacol.
  • Termoscanarea este efectuată obligatoriu de către personalul teatrului. Persoanele care refuză să le fie verificată temperatura și cele care după termoscanări repetate înregistrează o temperatură de peste 37.3°C, nu vor avea acces în teatru/locația de spectacol.
  • Respectarea distanțării de minimum 1.5 m între persoane – de la intrarea în locația de spectacol, la toalete precum și la ieșirea din sală/spațiu.