Bilete

Biletele pentru evenimentele Teatrului Stela Popescu pot fi achiziționate online de pe platforma https://www.mystage.ro

Bilete fizice la  evenimentele Teatrului Stela Popescu pot fi achiziționate la intrarea în sala de spectacol, în limita locurilor disponibile. Rezervări telefonice la 0753174618.

Teatrul Stela Popescu vă informează că, în conformitate cu prevederile articolului 21 din legea 448 / 2006, privind protecția și promovarea drepturilor persoanelor cu handicap, Teatrul Stela Popescu alocă persoanelor cu dizabilități și însoțitorilor lor un număr de 4 locuri gratuite la fiecare spectacol din repertoriu.

Acordarea gratuităților, cât și accesul la spectacole se va face numai pe bază de legitimație personală în original sau certificat în original care să ateste calitatea de persoană cu handicap, însoțite de un act de identitate în original al persoanei respective.

Pentru a oferi accessul la spectacole cat mai multor persoane cu dizabilități, Teatrul Stela Popescu limitează utilizarea gratuității în temeiul art 21 din legea 448/2006 la o singura vizionare per spectacol.

Orice persoana cu dizabilități poate participa o singură dată la vizionarea spectacolului.

Regulament de participare la spectacolele Teatrului Stela Popescu:

După începerea reprezentațiilor accesul în sală este strict interzis. Biletele își pierd valabilitatea și nu pot fi returnate sau schimbate pentru alte reprezentații.

Biletele achiziționate se pot returna doar în cazuri excepționale (anularea sau reprogramarea spectacolului la o dată ulterioară, decalarea orei de începere a reprezentației sau înlocuirea

spectacolului).

Din respect pentru artiști și pentru a evita situațiile neplăcute, vă rugăm să fiți punctuali și să nu folosiți telefoanele mobile pe durata desfășurării spectacolelor.

Este interzisă folosirea în sălile de spectacole a aparatelor de înregistrat audio sau video.

Lumini puternice, lasere, fum sau zgomote puternice pot fi folosite în anumite producții.

Producțiile și evenimentele Teatrului Stela Popescu pot fi înregistrate audio și video. Prin participarea la aceste evenimente, vă dați acordul ca aceste imagini pot fi folosite în scopuri de promovare.

Teatrul Stela Popescu își rezervă dreptul de a refuza accesul anumitor persoane în sălile de spectacole sau de a-i ruga să părăsească locația în cazul unui comportament neadecvat.

Obligațiile spectatorilor privind măsurile pentru prevenirea contaminării cu SARS-COVID19:

Prezentarea la sala de spectacol / locație cu minim 30 de minute înainte de începerea acestuia, pentru a putea respecta regulile de acces.

Purtarea măștii este obligatorie pe toată durata evenimentului! Pentru a oferi o protecție eficientă, este necesar ca masca să acopere gura și nasul.

Atenție! Teatrul și personalul acestuia își rezervă dreptul de a efectua un triaj observațional și de a nu permite accesul persoanelor care prezintă simptome de infecție respiratorie (tuse, strănut, rinoree).

Dezinfectarea mâinilor cu dezinfectant avizat pe bază de alcool care va fi pus la dispoziție de către organizator la intrarea în sală/spațiul de spectacol.

Termoscanarea este efectuată obligatoriu de către personalul teatrului. Persoanele care refuză să le fie verificată temperatura și cele  care după termoscanări repetate înregistrează o temperatură de peste 37.3°C, nu vor avea acces în teatru/locația de spectacol.

Respectarea distanțării de minimum 1.5 m între persoane – de la intrarea în locația de spectacol la toalete precum și la ieșirea din sală/spațiu.

IMPORTANT

Dragi spectatori,

Având în vedere reglementările legale în vigoare cu toate modificările la zi, desfășurarea activității cu publicul în cadrul Teatrului Stela Popescu se face în condiții speciale:

Sala de spectacol va fi utilizată la capacitatea maximă admisă de dispozițiile legale în vigoare la data desfășurării evenimentului, purtarea măștii de protecție este obligatorie, iar participarea în public este permisă doar persoanelor care prezintă certicatul verde dovedind că:

  • sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;
  • se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2

Obligațiile spectatorilor privind măsurile pentru prevenirea contaminării cu SARS-CoV-2:

  • Prezentarea la sala de spectacol / locație cu minim 30 de minute înainte de începerea evenimentului, pentru a putea respecta regulile de acces.
  • Purtarea măștii (medicală/nonmedicală) este obligatorie pe toată durata evenimentului! Pentru a oferi o protecție eficientă, este necesar ca masca să acopere gura și nasul.
    Atenție! Teatrul și personalul acestuia își rezervă dreptul de a efectua un triaj observațional și de a nu permite accesul persoanelor care prezintă simptome de infecție respiratorie (tuse, strănut, rinoree).
  • Dezinfectarea mâinilor cu dezinfectant avizat pe bază de alcool care va fi pus la dispoziție de către organizator la intrarea în sală/spațiul de spectacol.
  • Termoscanarea este efectuată obligatoriu de către personalul teatrului. Persoanele care refuză să le fie verificată temperatura și cele care după termoscanări repetate înregistrează o temperatură de peste 37.3°C, nu vor avea acces în teatru/locația de spectacol.
  • Respectarea distanțării de minimum 1.5 m între persoane – de la intrarea în locația de spectacol, la toalete precum și la ieșirea din sală/spațiu.