Actorul Cristian Şofron: „Un Actor Bun, ar trebui să fie Bun şi în teatru şi în film”

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Oltea Şerban-Pârâu: Cristian Şofron, vom porni acest dialog dinspre prezent, când toată lumea artistică – nu doar din România, ci de pe întreg mapamondul – de-abia a ieşit (sau se pregăteşte să iasă) dintr-o perioadă de incertitudine, de stagnare, în urma suspendării tuturor evenimentelor artistice cu public ca efect al pandemiei. Cum vedeţi, la nivel personal, această perioadă a ultimului an, din perspectivă generală?

Cristian Şofron: La genul acesta de întrebare s-a creat deja un fel de ”tipar” al răspunsului… „M-am ocupat de mine, mi-am analizat viaţa, m-am autoanalizat…”, sentimente perfect valabile de altfel… Desigur, unele dintre ele au fost valabile şi pentru mine… Dar, în general, ritmul meu de viaţă nu a suferit spectaculoase modificări… În afara perioadei de la începutul pandemiei, când am fost blocaţi în case, am încercat să trăiesc aproape normal… Am mers zilnic la birou (pe atunci, la Teatrul Odeon), am lucrat, m-am ocupat de copii… A nu se înţelege că mi-a fost uşor… Dar am considerat că dacă eu clachez, cei din jurul meu vor fi şi mai afectaţi. Şi la teatru şi în familie. Strict din punct de vedere al activităţilor artistice, teatrale a fost extrem de greu, de complicat… Am încercat să ţin un echilibru al stărilor colectivului, tocmai cu dorinţa de a-i sprijini pe colegi să treacă mai uşor peste greutăţile perioadei. Adică, dacă vreţi, m-am gândit mai puţin la mine şi mai mult la cei din jurul meu…

Despre noi

Teatrul Stela Popescu este instituție publică de cultură în subordinea Consiliului General al Municipiului București

Noutăți recente

Evenimente

Ceapa

„Ceapa„, un titlu pe cât de simplu, pe atât de surprinzător, adaugă repertoriului Teatrul Stela Popescu o comedie

VEZI DETALII »

Înscrie-te la Newsletter-ul nostru

IMPORTANT

Dragi spectatori,

Având în vedere reglementările legale în vigoare cu toate modificările la zi, desfășurarea activității cu publicul în cadrul Teatrului Stela Popescu se face în condiții speciale:

Sala de spectacol va fi utilizată la capacitatea maximă admisă de dispozițiile legale în vigoare la data desfășurării evenimentului, purtarea măștii de protecție este obligatorie, iar participarea în public este permisă doar persoanelor care prezintă certicatul verde dovedind că:

  • sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;
  • se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2

Obligațiile spectatorilor privind măsurile pentru prevenirea contaminării cu SARS-CoV-2:

  • Prezentarea la sala de spectacol / locație cu minim 30 de minute înainte de începerea evenimentului, pentru a putea respecta regulile de acces.
  • Purtarea măștii (medicală/nonmedicală) este obligatorie pe toată durata evenimentului! Pentru a oferi o protecție eficientă, este necesar ca masca să acopere gura și nasul.
    Atenție! Teatrul și personalul acestuia își rezervă dreptul de a efectua un triaj observațional și de a nu permite accesul persoanelor care prezintă simptome de infecție respiratorie (tuse, strănut, rinoree).
  • Dezinfectarea mâinilor cu dezinfectant avizat pe bază de alcool care va fi pus la dispoziție de către organizator la intrarea în sală/spațiul de spectacol.
  • Termoscanarea este efectuată obligatoriu de către personalul teatrului. Persoanele care refuză să le fie verificată temperatura și cele care după termoscanări repetate înregistrează o temperatură de peste 37.3°C, nu vor avea acces în teatru/locația de spectacol.
  • Respectarea distanțării de minimum 1.5 m între persoane – de la intrarea în locația de spectacol, la toalete precum și la ieșirea din sală/spațiu.