Manuela Hărăbor

Manuela Hărăbor

– Actriță –

A debutat la vârsta de 4 ani în filmul Veronica (regia Elisabeta Bostan). A crescut între platourile de filmare şi atelierul tatălui său, sculptor-machetist la vechiul Studio Cinematografic Bucureşti. Între anii 1987 – 1991 a studiat actoria la Academia de Teatru şi Film Bucuresti cu un maestru al teatrului şi filmului românesc, Mircea Albulescu, asistat în ultimii doi ani de regretatul Adrian Pintea. Rolul care a propulsat-o în atenţia publicului a fost Simina din filmul Pădureanca (regia Nicolae Mărgineanu).

Între anii 1986-1995 a făcut film (Secretul lui Nemesis – regia Geo Saizescu, Mircea și Coroana de Foc – regia Sergiu Nicolaescu, Rochia albă de dantelă– regia Dan Pița, Crucea de piatră – regia Andrei Blaier), teatru (Transport de femei de Steve Gooch – regia Peter Bokor, Fuga de Mihail Bulgakov – regia Cătălina Buzoianu și Scandal în culise de Michael Frayn – regia Tudor Mărăscu, toate la Teatrul de Comedie,de asemeneași rolurile Amelie dinEscu de Tudor Mușatescu – regia Nicoleta Toia și rolul Didina Mazu în D’ale carnavalului – regia Ștefan Iordănescu, ambele la Teatrul Național Timișoara) și televiziune (serialele Ochii care nu se văd – TVR, Cu un pas înainte și  Doctori de mame – PRO TV și Fetele Marinarului – Antena 1).Colaborarea cu Circul Globus a fost pe o perioada de 5 ani iar cu regizoarea Chris Simion (compania Daya) la Teatrul Undercloud, timp de 9 ani. A fost Director Artistic al Teatrului Stela Popescu iar din iulie 2018 intră ca actriță în trupa Teatrului Mic.

La teatrul Stela Popescu o puteți vedea în rolul Mama Vitregă în spectacolul pentru copii Revolta poveștilor de Sînziana Popescu (regia Tony Adam )și rolul La Vechia în spectacolul Dragostea celor trei portocale, după o schiță de Carlo Gozzi (regia Michele Modesto Casarin).

La Teatrul Stela Popescu poate fi urmărită în:

IMPORTANT

Dragi spectatori,

Având în vedere reglementările legale în vigoare cu toate modificările la zi, desfășurarea activității cu publicul în cadrul Teatrului Stela Popescu se face în condiții speciale:

Sala de spectacol va fi utilizată la capacitatea maximă admisă de dispozițiile legale în vigoare la data desfășurării evenimentului, purtarea măștii de protecție este obligatorie, iar participarea în public este permisă doar persoanelor care prezintă certicatul verde dovedind că:

  • sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;
  • se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2

Obligațiile spectatorilor privind măsurile pentru prevenirea contaminării cu SARS-CoV-2:

  • Prezentarea la sala de spectacol / locație cu minim 30 de minute înainte de începerea evenimentului, pentru a putea respecta regulile de acces.
  • Purtarea măștii (medicală/nonmedicală) este obligatorie pe toată durata evenimentului! Pentru a oferi o protecție eficientă, este necesar ca masca să acopere gura și nasul.
    Atenție! Teatrul și personalul acestuia își rezervă dreptul de a efectua un triaj observațional și de a nu permite accesul persoanelor care prezintă simptome de infecție respiratorie (tuse, strănut, rinoree).
  • Dezinfectarea mâinilor cu dezinfectant avizat pe bază de alcool care va fi pus la dispoziție de către organizator la intrarea în sală/spațiul de spectacol.
  • Termoscanarea este efectuată obligatoriu de către personalul teatrului. Persoanele care refuză să le fie verificată temperatura și cele care după termoscanări repetate înregistrează o temperatură de peste 37.3°C, nu vor avea acces în teatru/locația de spectacol.
  • Respectarea distanțării de minimum 1.5 m între persoane – de la intrarea în locația de spectacol, la toalete precum și la ieșirea din sală/spațiu.